Beneficiile sexului sunt mai mult decât satisfacția!

0
467
Beneficiile sexului sunt mai mult decât satisfacția!

Rezultatele sunt în: suntem oficial având mai puțin sex decât oricând-dar nu prin alegere. Ar putea problemele noastre discutând grijile noastre sexuale să stea în calea distracției? Nu e ceva despre care să vorbim ca națiune, nu-i așa? Pentru mulți dintre noi, britanicii, vorbind despre sex este chiar acolo cu discutarea finanțelor noastre și de fapt, se confruntă jumpers coada în loc de tutting furios. Într-un fel, sexul a fost retrogradat la ceva despre care nu vorbim într-o companie politicoasă. De ce? Sexul e grozav!

Conform cercetătorilor de la școala de igienă și Medicină Tropicală din Londra, declinul nostru în a face sex nu este pentru că ne simțim mai puțin înclinați să avem un pic de timp singur de calitate cu partenerul(partenerii) nostru (i). Jumătate din femei și aproape două treimi din bărbați ar vrea să facă mai mult sex, dar din cauza orarelor noastre ocupate, stresului și sentimentelor de epuizare, nu facem din asta o prioritate.

Legate de sex să facă lucrurile să pară mult mai înfricoșătoare?

Legate de sex să facă lucrurile să pară mult mai înfricoșătoareAm putea pierde fără să vrem beneficiile unei eliberări sexuale regulate, și ar putea reticența noastră de a vorbi despre probleme legate de sex să facă lucrurile să pară mult mai înfricoșătoare? Nu mă crede pe cuvânt – știința a dovedit beneficiile unei vieți sexuale sănătoase de ani de zile. Conform NHS, excitare sexuală este bun pentru inima ta, Sex penetrant poate acționa ca un buster stres, plus alte forme de orgasme pot ajuta să te simți mai relaxat în moduri similare de a exercita sau meditație.

Hormonii care se simt bine eliberați în timpul sexului pot, de asemenea, ajuta temporar la reducerea simptomelor de anxietate și depresie. Creșterea activității fizice care vine de multe ori cu relații intime vă poate ajuta, de asemenea, pentru a obține un somn mai bun, mai ales dacă ai orgasm ca aceasta eliberează prolactină (un hormon care te face mai somnoros). Excitarea sexuală și orgasmul pot stimula, de asemenea, oxitocina (hormonul care vă ajută să vă simțiți conectat la partenerul tau) în timp ce scade cortizol (un hormon legat de stres). Este un câștig-câștig.

Sexul doar o dată sau de două ori pe săptămână te poate ajuta să te ferești de boală și să-ți mărești sistemul imunitar, în timp ce cei care fac sex raportează un sentiment mai bun de bunăstare și de sănătate. Făcând fapta nu este singura parte a relațiilor sexuale care ne poate ajuta. Îmbrățișarea poate ajuta la scăderea ritmului cardiac și a tensiunii arteriale, să nu mai vorbim beneficiile de a simți iubit și susținut; potrivit unui studiu de 10.000 de oameni, cei care s-au simțit “iubit și susținut” confruntat cu un risc redus de angină indiferent de vârstă și tensiunea arterială.

Fiind singur nu trebuie să prezinte o problemă. Masturbarea poate elibera aceiași hormoni de bun-simț de care beneficiem împreună cu alții, împreună cu avantajul suplimentar de a ne permite să ne explorăm mai bine propriile corpuri, ajutându-ne să ne dăm seama ce facem (și nu) place. Studiile au sugerat chiar un pic de distracție solo vă poate ajuta să îmbunătățească imaginea corpului.

Scăderea apetitului sexual și impotență

Scăderea apetitului sexual și impotențăBeneficiile nu se opresc aici. Pentru bărbați, ejacularea mai frecventă a arătat o scădere a șanselor de diagnosticare a cancerului de prostată înainte de 70 de ani. Pentru femei, beneficiile pot fi și mai mari. Activitatea sexuală s-a dovedit a ajuta la ameliorarea crampelor menstruale, la îmbunătățirea fertilității, la întărirea mușchilor pelvini și a lubrifierii vaginale, la scăderea incontinenței și chiar la protejarea împotriva endometriozei.

Scăderea apetitului sexual și impotență. Pierderea libidoului sau scăderea dorinței sexuale poate fi frecventă în special la femei în anumite perioade ale vieții lor. Dacă vă simțiți deprimat, sunteți gravidă sau ați născut recent, aceștia pot fi toți factorii comuni care pot influența apetitul sexual. Alți factori psihologici sau fizici pot afecta bărbații și femeile. Diabetul, tulburările hormonale, depresia, oboseala, precum și dependența (de droguri sau alcool) sunt toate probleme care pot duce la pierderea libidoului. Problemele legate de relații sau experiențele sexuale din trecut pot, de asemenea, să-ți influențeze dorința de a avea contact sexual.

În timp ce o scădere a dorinței sexuale nu este neapărat un motiv de îngrijorare, dacă sunteți îngrijorat că ar putea afecta relația ta, provocând dezamăgire, argumente, sau chiar lăsându-vă senzație de parcă ar fi în derivă, ar putea fi timpul să caute ajutor. Venind prea repede (cunoscut sub numele de ejaculare rapidă sau prematură) este o problemă de ejaculare comună. În timp ce nu există nici o durată standard sau dreapta de timp pentru ca sexul să dureze, un studiu a arătat timpul mediu este nevoie pentru un om să ejaculeze după începerea penetrării actului sexual este în jurul valorii de cinci minute și jumătate.

Cauzele comune ale problemelor legate de ejaculare pot include depresia, stresul, anxietatea legată de performanță și problemele legate de relații, precum și problemele fizice, cum ar fi medicamentele de agrement, prostata sau problemele tiroidiene. Ghidurile internaționale spun că, în mod regulat, în termen de un minut de la intrarea partenerului tău, este considerată ejaculare prematură. Deși studiile au descoperit că ejacularea prematură poate avea vreun impact asupra tuturor părților implicate, merită remarcat că nu există o modalitate corectă sau greșită de a obține satisfacția sexuală reciprocă.

Există un număr de moduri naturale de a crește apetitul sexual.

Există un număr de moduri naturale de a crește apetitul sexual.Este complet de până la tine (și partenerul tău) pentru a găsi ceea ce ești fericit cu. În cazul în care timpul luat pentru a veni vă provoacă stres sau turbulențe emoționale, ar putea fi în valoare de a cere sfaturi. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că dumneavoastră libidouri diferite pot fi cauza probleme, există un număr de moduri naturale de a crește apetitul sexual. O opțiune, Herbalismul, vă poate ajuta să vă recâștigați echilibrul, să contracarați bolile și stresul (ambele pot afecta libidoul). Urmărirea ceea ce mananci poate ajuta, de asemenea, pentru a contracara semnele de stres, îmbunătăți fluxul de sânge, și de a promova eliberarea de endorfine.

Încercați să mâncați mai multe migdale și nuci pentru a crește aportul de minerale și de a ajuta la combaterea stresului, sau comutați tratează regulat dulce pentru ciocolată neagră. Conținând feniletilamină, acest aminoacid promovează eliberarea endorfinelor și poate ajuta în mod natural la creșterea libidoului. Asigurându-vă că dormi suficient poate ajuta, de asemenea, pentru a crește apetitul sexual. Încercați schimbul de masaje cu partenerul tau; acest lucru poate ajuta nu numai ușura tensiunea și reduce nivelul de stres, dar poate ajuta să te simți mai aproape unul de altul și pot acționa ca un catalizator simplu pentru mai zburdalnic activități.

Plictiseala îngrijorată și rutina ar putea fi să te acomodezi cu romp-urile din dormitor? Consilierul Jo explică de ce și cum poate apărea plictiseala sexuală, și ce poți face ca să treci peste asta. Sex și relație psihoterapeut, Thomas, explică mai multe despre dorința sexuală și căutarea pentru noi înșine în relații. Dorința sexuală nu se întâmplă în izolare. Trăim într-o cultură extrem de sexualizată, dar tot mai mulți oameni sunt nemulțumiți de viața lor sexuală și nu sunt siguri ce să facă.

“Este dificil și confuz să fii prezent și întotdeauna în contact cu adevăratul nostru sine. Este o descoperire în curs de desfășurare între cine ești, cine crezi că ar trebui să fie, și cine vrei să devii. “Dorința sexuală este un aspect al sexualității unei persoane. Aceasta variază semnificativ de la o persoană la alta, și, de asemenea, variază în funcție de circumstanțe ca un anumit moment. Este în mod constant în mișcare și complex. Poate fi excitată prin imaginație și fantezii sexuale, sau percepând un individ pe care îl găsești atrăgător.

“Dorința sexuală poate trece de la intens pozitiv, la neutru, la intens negativ. Este normal pentru dorința noastră de a merge în sus și în jos la diferite momente din viața noastră. Problema principală este dacă acest lucru vă provoacă suferință, că sunteți în măsură să-l discute și să găsească o modalitate de a reduce acest stres.” Terapia de cuplu poate fi o altă opțiune pentru cei într-o relație pe termen lung. Un terapeut vă poate ajuta să vă îmbunătățiți comunicarea, vorbind deschis despre probleme care vă pot provoca stres sau stres, precum și ajutându-vă să deveniți mai conștienți în acest moment.