Cele mai bune sfaturi privind prevenirea riscului crescut de hipertensiune arterială

0
435
Cele mai bune sfaturi privind prevenirea riscului crescut de hipertensiune arterială

O varietate de factori și variabile pot pune la o amenințare mai mare pentru crearea de hipertensiune arterială (HBP sau tensiunea arterială mare). Înțelegerea acestor riscuri variabile pot ajuta să fii mult mai multe cunostinte despre cât de probabil sunteți de a dezvolta hipertensiune arteriala. Tipic ereditare, precum și pericol fizic aspecte pentru hipertensiune constau în: Familie de fundal Dacă mamele și tații sau alte aproape sânge membrii familiei au hipertensiune arterială, crește posibilitatea ca o vei primi, de asemenea.

Varsta varsta ai fi, cel mai probabil sunteți de a obține tensiunii arteriale. Pe masura ce imbatranim, ne capilar treptat vărsat câteva lor flexibil de calitate superioară, care pot contribui la creșterea tensiunii arteriale. Cu toate acestea, copiii pot crea în plus, hipertensiune arterială. Descoperiți mai multe despre copii și hipertensiune arterială.

Cunoașteți factorii de risc pentru hipertensiune arterială

Cunoașteți factorii de risc pentru hipertensiune arterialăSex până la vârsta de 64 de ani, băieții sunt mult mai probabil pentru a obține de înaltă tensiunii arteriale decât doamnele. La 65 de ani, precum și mai vechi, doamnelor sunt cel mai probabil pentru a obține de înaltă tensiunii arteriale. Descoperiți mai multe despre femei și, de asemenea, hipertensiune arterială.

Rasa Afro-Americanii au o tendință de a stabili hipertensiune arterială mai des decât persoanele de orice alt istoria rasiale în statele UNITE ale americii. Ea, de asemenea, de multe ori tinde să fie mult mai severe la Afro-Americani, precum și unele medicamente sunt mult mai puțin de încredere în relațiile cu HBP în negru. Descoperiți mai multe despre Afro-Americani precum și hipertensiune arterială. Boala cronică de rinichi (BCR) HBP s-ar putea întâmpla ca rezultat al bolii renale. Și, având în HBP poate, de asemenea, poate declanșa, de asemenea, suplimentare rinichi daune.

Acestea sunt elemente de risc, puteți modifica pentru a ajuta la prevenirea precum și mâner hipertensiune arterială, constând din: Lipsa de activitate fizică: Nu obținerea de suficiente exercitii fizice, ca parte din stilul tău de viață crește pericolul de a avea hipertensiune arterială. Exercitiul este excelent pentru inima si circulatia sangelui sistem, în general, si a hipertensiunii arteriale nu este o excepție. Afla mai multe despre obținerea exercițiu de rutină.

O idee de dieta, mai ales unul de mare în sare: hrană Bună dintr-o selecție de surse este important pentru sănătatea ta și wellness. Un plan de dieta care este prea mare în consumul de sare, precum și de calorii, grăsimi saturate și trans, precum zahăr, poartă un plus de amenințare de hipertensiune arterială. Pe de altă parte, de a face alimente sănătoase selecții poate, de fapt, ajutor la scăderea tensiunii arteriale. Aflați mai multe cu privire la îmbunătățirea dieta dumneavoastră.

Fiind supraponderali sau obezi: Aduce prea mult in greutate pune o presiune suplimentară asupra inimii precum și a sistemului circulator, care poate declansa probleme grave de sănătate. Aceasta stimulează, de asemenea, amenințarea de boli de inima, diabet și hipertensiune arterială. Aflați mai multe cu privire la manipularea în greutate.

Atunci când afecțiunile preexistente determină hipertensiune arterială

Atunci când afecțiunile preexistente determină hipertensiune arterialăConsumul de alcool prea mult alcool: de Rutină, voinic consumul de alcool poate declanșa multe boli, inclusiv de stop cardiac, accident vascular cerebral și, de asemenea, o batai neregulate ale inimii (aritmie). Se poate crea tensiunii arteriale pentru a crește în mod semnificativ și poate stimula, de asemenea, riscul de celule canceroase, obezitate, alcoolism, sinucidere, precum și accidentele. Aflați mai multe cu privire la alcool, hipertensiune arterială precum și semnificația cantități mici.

Restul obstructiva de somn: apneea Obstructivă de somn poate crește pericolul de instituire HBP precum și predomină la persoanele cu imunitate hipertensiune arterială. Nivel ridicat de colesterol: Majoritatea persoanelor cu HBP în plus, au colesterolul ridicat. Diabet: o Mulțime de oameni cu probleme cu diabet zaharat, de asemenea, de a crea HBP.

Fumatul și, de asemenea, tutun de utilizare: Utilizarea de tutun poate provoca tensiunii arteriale pentru a ridica momentan și, de asemenea, puteți adăuga la arterele deteriorate. Folosit de fum, expunerea la alte persoane fum, în plus, creează riscul de probleme cu inima pentru nefumatori. Afla mai multe privind renunțarea la fumat.

Tensiune: Anxietate nu este neapărat un lucru slab per se. Cu toate acestea, prea multa tensiune ar putea contribui la creșterea tensiunii arteriale. De asemenea, stresul excesiv poate motiva comportamente care ridica tensiunii arteriale, cum ar fi dieta inadecvata, lipsa de activitate fizică, și, de asemenea, utilizarea de tutun sau alcool mai mult decât în mod normal.

Socio-economice în picioare și, de asemenea, psihosociale tensiune pot influența accesul la necesitățile elementare de viață, medicina, medic, și capacitatea de a lua pe stil de viață sănătos modificări. Aflați mai multe în materie de manipulare anxietate. O mână de hipertensiune arterială situații sunt suplimentare hipertensiunii arteriale– hta care este declanșat de o suplimentare clinice, problema care a fost prezent în primul rând. Exemplele includ hipertensiunea indusă de sarcină (PIH), special probleme cardiace, renale și tulburări.

Frecvent, dacă situația care cauzează hipertensiune arterială pot fi soluționate individual de sânge de presiune cu siguranță va stabiliza la fel de bine. Pentru o majoritate de conversație pe această pagină și, de asemenea, pe acest site, ne referim la principalele hipertensiune arterială, hipertensiune arterială care nu are nici o cauză identificabilă. Majoritatea persoanelor cu hipertensiune arterială au un fel de primar hipertensiune arterială.

Condiții de viață cu hipertensiune arterială

Condiții de viață cu hipertensiune arterialăTensiunea arterială este forța de sânge și fluxuri prin arterele din corpul tau. Arterele sunt capilare, care transporta sangele de la inima spre restul corpului. Atunci când inima ta bate, prese de sânge prin artere. Ca și curenții de sânge, se pune presiune pe artera suprafețele de perete. Aceasta se numește tensiunea arterială.

Hipertensiune arterială (numit, de asemenea, hipertensiune arterială) apare atunci când se mișcă de sânge prin artere la un nivel mai ridicat de stres decât în mod normal. Diferite puncte poate provoca hipertensiune arterială. Dacă tensiunea arterială este prea mare sau ramane ridicat pentru o lungă perioadă de timp, se poate declanșa probleme de sănătate. Necontrolat hipertensiune arterială te pune la o amenințare mai mare pentru accident vascular cerebral, boli cardiovasculare, boli cardiovasculare, și, de asemenea, rinichii nu reușesc.

Cheie hipertensiune arterială. Acest lucru este, de asemenea, numit hipertensiune arterială esențială. Este numit acest lucru atunci când nu există nici recunoscut, motiv pentru hipertensiune arterială. Acesta este cel mai tipic tip de hipertensiune arterială. Acest tip de tensiunea arterială, de obicei, nevoie de ani pentru a crea. Cel mai probabil este un rezultat de modul tău de viață, mediu, precum și cum corpul tau se schimba odata cu varsta.

Secundară hipertensiunii arteriale. Acest lucru este atunci când o boală sau medicina este crearea tensiunii arteriale. Puncte care pot provoca secundare tensiunii arteriale constau din: rinichi problem, apnee de somn, tiroida sau glanda suprarenală problem and unele medicamente. Majoritatea persoanelor care au hipertensiune arteriala nu au simptome. Acesta este de ce este adesea numit “silent minunat.” Este extrem de important de a avea tensiunea arterială a examinat în mod regulat.

Unii oameni sufera de migrene, sângerări nazale, sau lipsă de aer cu presiune ridicată a sângelui. Cu toate acestea, aceste simptome pot mima numeroase alte puncte (majore sau non-grave). În mod normal, aceste semne apar de indata ce tensiunea arterială mare a ajuns de fapt o hazardously grad ridicat peste o perioadă de timp.

Alimente, medicamente, mod de viață, vârstă, precum și gene poate provoca hipertensiune arterială. Medicul dumneavoastră vă poate ajuta să descoperi ceea ce ar putea fi de declanșare dumneavoastră. De obicei variabile care pot aduce hta constau în.