Cum să piardă în mod natural în greutate rapid

0
524

În timp ce sunt nelimitate planuri de dieta, suplimente, și, de asemenea, de înlocuire a mesei planurile de afirmare a face anumite rapid de pierdere in greutate, cele mai multe nu au nici un fel de dovezi. Există, cu toate acestea, unele strategii susținute de știință care au o influență asupra greutatea administrației. Aceste tehnici includ exercitarea, de urmărire aportul de calorii, postul intermitent, și minimizarea varietate de carbohidrati din dieta.

Știință susținut mijloc de a reduce greutatea

Mai multe de cercetare sprijinit de metode pot ajuta arderea grasimilor, dintre care unul este periodice de post (DACĂ). Recurente post (DACĂ) este un model de consum, care include regulate pe termen scurt posturi și, de asemenea, consumatoare de mese într-un timp mult mai scurt pe tot parcursul zilei. O serie de studii au sugerat că temporar postul intermitent, care este de până la 24 de săptămâni în durată, aduce despre managementul de greutate la persoanele obeze.

Una dintre cele mai comune postul intermitent metode includ următoarele: Alternativ o zi de post (ADF): Rapid în fiecare zi alte și consuma în mod normal pe non-zilele de post. Versiune personalizată presupune consumul de doar 25– 30% din energia corpului trebuie în zilele de post. 5:2 Dieta: Rapid pe 2 din fiecare 7 zile. În zilele de post consuma 500-600 de calorii.

La 16/8 metodă Rapidă de 16 ore și, de asemenea, mananca numai de-a lungul unui 8 ore. Pentru cele mai multe persoane, 8 ore de acasă fereastră ar fi cu siguranță în jurul prânzului la 8 p. m. O cercetare pe această abordare a constatat că consuma o perioadă limitată de timp a dus la indivizi mănâncă mai puține calorii și reducerea greutății. Cel mai bine este de a adopta un model de alimentatie sanatoasa pe non-zile de post și pentru a evita supra-manca.

Dacă o persoană intenționează să piardă în greutate, ei trebuie să știe fiecare lucru mic pe care le mânca și bea în fiecare zi. Unul dintre cel mai eficient mod de a face acest lucru este să vă conectați în fiecare produs pe care le ia în, fie într-o revista sau de pe internet food tracker.

Cercetatorii au estimat în 2017, care ar fi cu siguranță 3,7 miliarde de sănătate descărcări în aplicare până la sfârșitul anului. Dintre acestea, cererile de plan de dieta, activitatea fizică, și de grăsime de ardere au fost printre cele mai populare. Acest lucru nu este fără motiv, ca și de urmărire a activității fizice precum și de reducere a greutății progresul pe-the-go poate fi o metodă eficientă de gestionare a greutate.

Exercițiu ajutat cu scăderea în greutate

Un studiu a descoperit că coerent de urmărire a activității fizice beneficiază de ajutor cu pierderea in greutate. Între timp, o mărturie studiu de cercetare situat la o relație pozitivă între greutate și, de asemenea, regularitatea de monitorizare a consumului de produse alimentare, precum și exercitarea. De asemenea, un dispozitiv la fel de ușor ca un pedometru digital poate fi benefic în greutate-pierderea de dispozitiv.

Conștientă de alimentatie este o practică în cazul în care persoanele fizice se concentreze pe exact cum la fel de bine ca în cazul în care se consumă alimente. Această metodă poate permite persoanelor fizice pentru a încânta în alimentele pe care le consuma și de a menține o viață sănătoasă și echilibrată în greutate Ca cele mai multe persoane duce o viata ocupat, de multe ori au tendința de a mânca rapid pe fugă, în mașini și camioane, care lucrează la birou, și se uita la TELEVIZOR. Ca urmare, multe persoane nu prea sunt familiarizat cu alimentele pe care le consumă.

De proteine sănătoase pot gestiona pofte hormoni pentru a ajuta oamenii să se simtă plin. Acest lucru este în principal ca urmare a reducerii poftei de mâncare ghrelin hormon, precum și o creștere în îndestulare agenți hormonali peptida YY, GLP-1, și colecistochinina. Cercetare asupra tinerilor a demonstrat, de asemenea, că hormonale efectele de a manca o mare de proteine masa de dimineata poate dura mai multe ore. Selecții bune pentru un mic dejun bogat in proteine format din ouă, ovăz, nuci și semințe unt, quinoa terci, sardine, și semințe de chia desert.

Acesta poate ajuta pentru a schimba mare de zahar gustări de fructe și nuci. Vest planul de dieta este progresiv ridicat în zaharuri adăugate, iar acest lucru a definit link-uri la probleme de greutate, chiar și atunci când zahărul are loc în băuturi, mai degrabă decât de mâncare. Îmbunătățit carbohidrati sunt puternic procesate, care nu mai conțin fibre, precum și diferite alte substanțe nutritive. Acestea includ orez alb, pâine, paste. Aceste alimente sunt rapid pentru a digera, și îl transformă în glucoză rapid.

Excesul de zahăr intră în sânge și solicitările de insulina, care promovează grăsime spațiu de stocare în grăsime. Aceasta se adaugă la cresterea in greutate.

Fibre dietetice descrie pe baza de plante carbohidrati care nu este posibil să se absorb în intestinul subțire, spre deosebire de zahăr, precum și amidon. Constând dintr-o multime de fibre in dieta poate stimula senzatia de volum, potențial cauzatoare de pierdere în greutate.

Toate-naturale metodă pentru a drop greutate.

O mare varietate de plante: Creșterea numărului de fructe, legume și cereale în dieta cu siguranță va provoca o amplificat fibre de absorbție și de o mai variate de colectare a tractului digestiv bacterii. Oamenii trebuie să încerce să se asigure că legumele și, de asemenea, diverse alte alimente pe baza de plante cuprinde 75% din vas.

Alimentele fermentate: Aceste stimula funcția de mare de germeni, în timp ce pentru a inhiba dezvoltarea de microorganisme negative. Varza murata, kimchi, chefir, iaurt, tempeh, și, de asemenea, miso toate au excelente sume de probiotice, care ajuta la boost mare de germeni. Cercetatorii au examinat kimchi frecvent, precum și rezultatele cercetării recomanda ca are efect anti-obezitate rezultate. În mod similar, studiile de cercetare au arătat că chefir pot fi de ajutor pentru a face publicitate pierderea in greutate la persoanele obeze femei.

Alimente prebiotice: Aceste stimula creșterea economică și, de asemenea, sarcina de bune germeni care asista controlul greutății. Fibre prebiotice are loc în mai multe fructe și legume, în special radacina de cicoare, anghinare, ceapa, usturoi, sparanghel, praz, banane, și, de asemenea, avocado. În plus, este în cereale, cum ar fi ovăz și orz.

Multe studii au arătat că obținerea mult mai puțin decât 5– 6 ore de odihnă pe noapte este legat de amplificat incidența excesivă în greutate. Există mai mulți factori din spatele acestei. Studiu de cercetare sugerează că insuficient sau de slabă calitate a somnului reduce procesul în care organismul transforma caloriile la putere, numit metabolism. Atunci când rata metabolică este mult mai puțin eficient, organismul poate păstra un plus de energie sub forma de grasime. În plus, săraci restul poate crește producția de insulina si cortizol, care, de asemenea, declanșa grăsime spațiu de stocare. Pentru cât timp o persoană doarme în plus afectează orientarea controlează apetitul hormoni, leptina și grelina. Leptina trimite semnale de volum a creierului.

Activități în aer liber pot ajuta cu anxietate de administrare. Stresul declanseaza eliberarea de hormoni precum adrenalina și cortizolul, care inițial a reduce pofta ca și componentă a organismului de luptă sau excursie de acțiune. Cu toate acestea, atunci când indivizii sunt în tensiune constantă, cortizol poate continua să fie în fluxul de sânge pentru mai mult timp, care cu siguranță va spori apetitul lor, precum și potențial de a aduce despre ele consuma mult mai mult.