Medicamente peste tejghea

0
492

Există o serie de medicamente pentru durere disponibile pentru a calma artritice precum și osoase și articulare, în plus față de post-chirurgicale disconfort. În general, medicamentele care atenua disconfortul sunt numite analgezice sau, mai frecvent, antialgice. Aceste medicamente pot varia în potență precum și în doar modul în care acestea funcționează, și pot fi administrate în diverse moduri, inclusiv folosind tablete, pete pe piele, injectii, sau intravenos.

Vedea Exact Cum să Recunoască Durere Persistentă față de Durerea Acută

Non-opioide constau atât non-steroidiene medicamente anti-inflamatorii (Ains) și acetaminofen. De obicei numit de narcotice, anestezice opioide includ medicamente provine de la natural opiacee (de exemplu codeină, precum morfina) în plus față de om-a făcut opioide (de exemplu, oxycodone). Acest grup de medicamente oferă rapid și, de asemenea, un ajutor eficient durerea și, de asemenea, în mod normal, este programată pentru terapia durerii severe. Demerol, OxyContin, și, de asemenea, Vicodin sunt toate nume-brand cazuri de analgezice opioide.

În timp ce aceste medicamente joacă un rol important în medicină disconfort relief, au lug pericole și, de asemenea, efecte negative. De exemplu: Opioide poate face pe oameni simt clar și somnolent, precum și cauza intestinului nereguli, mâncărime, și, de asemenea, o senzatie de greata.

Pacienții care iau opioide pentru a ușura disconfort persistent cu siguranță va crea o rezistență la medicamente, treptat, indicând faptul că trupurile lor avea nevoie de doze mari pentru a atinge același grad de disconfort relief.

Narcotice, sau opioide, poate fi captivant, în special pentru persoanele care au avut de fapt, dependența de probleme în trecut. Oamenii sunt sfătuiți să se uite în amenințări potențiale efecte negative de opiacee, în special dacă luați-le pentru mai mult de una sau două săptămâni de durata.

Non-opioide, anestezice utilizat pentru a trata artrita si, de asemenea, osoase și articulare constau de non-steroidiene medicamente anti-inflamatorii (Ains) și, de asemenea, acetaminofen.

Ains sunt create pentru a reduce umflarea precum și a atenua moderată până la modestă durere. În funcție de formula lor, Ains sunt disponibile peste tejghea sau prin baza de prescriptie medicala. De exemplu, Ains advil este oferit sub nume de marca Ibuprofenul și naproxenul este vândut sub numele de brand Aleve, precum și acestea sunt oferite în baza de prescriptie medicala-putere soluții.

O clasă specială de Ains împiedica doar COX-2 enzime. Numite inhibitori de COX-2, aceste medicamente sunt mai puțin susceptibile de a influența cheag de sânge sau de a provoca un prejudiciu la burtica. Vândut doar pe bază de rețetă, inhibitori de COX-2 includ celecoxib, care este comercializat sub marca Celebrex.

De zi cu zi, dureri de artrita.

Pentru 27 de milioane de Americani trăiesc cu osteo artrita (OA), disconfort poate fi un eveniment de zi cu zi. Articulațiilor deteriorate pot face orice activitate-de a se adapta la formare– trepidant precum și neplăcut. Durerea sărăciei este obiectivul de OA tratament. Cu toate acestea, în timp ce există numeroase metode de a gestiona OA durere, inclusiv exercițiu și, de asemenea, tratamentul chirurgical, over the counter (OTC) medicamente sunt printre una dintre cele mai comune tratamente. Permite-i să ia o privire la ceea ce ei sunt la fel de bine ca doar modul în care acestea funcționează.

Potrivit Academiei Americane de Chirurgi Ortopedice, medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (Ains) sunt cele mai prescrise medicamente pentru tratarea inflamatiei articulare, durere. Instanțe ale Ains includ: ibuprofenul (Motrin), naproxen (Alleve, Naprosyn), analgezice.

Ains acționează prin reducerea corpului de fabricație important numite prostaglandine, care creează disconfort precum și inflamații în organism. Făcând acest lucru, Ains completați două goluri: Ele ajuta calma disconfort, și ele ajuta la reducerea umflarea articulațiilor.

Prostaglandine face mai mare decât a crea durere. Ei, de asemenea, să acționeze pentru a asigura celulare captuseala din burta ta de la daune de dure burta acizi. Deci, atunci când Ains reduc sinteza de prostaglandine în organism, ele pot lăsa burta la risc la acizi. Acest lucru poate duce la abces și burtă de sângerare.

Ains în afară de aspirina, de asemenea, ar putea spori riscul de stop cardiac și, de asemenea, accidente vasculare cerebrale. Dacă aveți o istorie de stomac abces sau sângerare, boli cardiovasculare, hipertensiune arterială sau boală de rinichi, ar trebui să vorbesc cu dumneavoastră medicale profesionale cu privire la dacă Ains sunt sigure pentru tine.

Acetaminofen (Paracetamol) este o suplimentare de OTC analgezic care poate ajuta avea grijă de dureri de artrita. Acest medicament acționează prin scăderea senzației de durere în minte. Acetaminofen poate ajuta la reducerea artrita disconfort, dar, spre deosebire de Ains, ea nu se va reduce umflarea articulatiilor.

Acetaminofen are mai puține efecte negative decât Ains. Cu toate acestea, tu ar trebui să niciodată să nu iei mai mult de pachet, sau dumneavoastră medicale profesionale, să-și ia. Atunci când luate în cantități mari în timp, sau utilizate cu excesiv de alcool, acetaminofen poate declansa leziuni hepatice.

Dacă luați alte medicamente, de asemenea, asigurați-vă că să examineze cu atenție eticheta pentru a vedea dacă acestea conțin acetaminofen. Numeroase medicamente, precum și luându-le împreună cu acetaminofen ar putea duce la supradozaj.

Suplimente pentru inflamatii articulare durere.

Actualitate antialgice sunt terapii care sunt puse pe piele. Numeroase creme, spray-uri, precum și gel analgezic sunt disponibile OTC pentru a ajuta la atenuarea dureri de artrita. Ingredientele active pot include Ains, care coincide energic medicamente ca dentare variante. Acestea pot consta, de asemenea, de capsaicină, care studiesTrusted Sursă au arătat pot ajuta ușura inflamație în comun disconfort.

Actualitate medicamente funcție de plictisitoare durerea. Ei au, de asemenea, frecvent face pielea sa se simta cald sau rece. Deoarece tratamentele topice nu ia o excursie prin tot corpul, au mai puține efecte secundare decât medicamentele orale.

Câteva remedii pe bază de plante au fost studiate precum și lăudat pentru dureri de artrita-relief proprietăți rezidențiale sau comerciale. Acestea includ glucozamina si condroitina și, de asemenea, Același … o planta care a fost, de asemenea, utilizate pentru a face cu depresie clinică. Cu toate acestea, studiile nu au confirmat faptul că aceste suplimente pot elimina comun inflamație durere, în funcție de Universitate Americană de Reumatologie. Există de asemenea dovezi concludente că uleiurile de pește, inclusiv grasimi omega-3 pot ajuta la ameliorarea osteo artrita semne și simptome. Cursuri de perfecționare sunt necesare.

Dacă sunteți de gândire despre încercarea de un supliment, vorbesc cu medicul dumneavoastră mai întâi. Fda nu a gestiona aceste produse, ceea ce indică faptul că poate fi dificil să recunoască dacă ceea ce ești intrarea în container este ceea ce este de a fi comercializate pe etichetă. De asemenea, suplimente naturale pot crea efecte negative, precum și pot să se angajeze cu alte medicamente pe care le iei.

Toată lumea inflamație în comun este diferite, și nu toată lumea reacționează la fiecare medicament în același mod. Deci nu s-ar putea descoperi un remediu pentru prima inflamație în comun medicamente încercați.

Dacă luați un medicament antiinflamator nesteroidian sau alte OTC analgezic și, de asemenea, nu este complicitate, vorbesc cu dumneavoastră medicale profesionale. Ei vă poate recomanda să comutați la un alt fel de droguri. S-ar putea, de asemenea, recomanda unul mai mult un fel de tratament, cum ar fi antrenament sau stretching, sau medicament baza de prescriptie medicala. Lucru cu medicul dumneavoastră, puteți descoperi o terapie de strategii care pot ajuta la reducerea ta OA durere la fel de bine ca te mute o dată mai mult.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here