Sfaturi foarte utile privind reducerea riscului de hipertensiune arterială sau hipertensiune arterială

0
494
Sfaturi foarte utile privind reducerea riscului de hipertensiune arterială sau hipertensiune arterială

Hipertensiune arterială, un nume suplimentar pentru hipertensiune arterială, este frecvent numit “silent minunat.” Acest lucru se datorează faptului că puteți avea hipertensiune arterială chiar fără să știe, ca de obicei, oferă fără semne și simptome. Atunci când tensiunea arterială ridicată este bifată pentru o lungă perioadă de timp, aceasta crește semnificativ pericolul de a avea un stop cardiac, accident vascular cerebral, precum și diverse alte probleme grave.

Regulat o lectura a tensiunii arteriale este definită ca scădere belowTrusted Resurse 120/80 milimetri de mercur (mm Hg). Dacă aveți hipertensiune arterială, medicul dumneavoastră poate recomanda alternative de tratament constând din: schimbări în stilul de viață, medicamente, suplimente, Care sunt cauzele hipertensiunii arteriale? anumite medicamente Pericol de asemenea, creste cu varsta. Ca tine de varsta, pereti arterelor vărsat elasticitatea lor.

Cum să reduceți tensiunea arterială crescută și să scădeți hipertensiunea arterială

Cum să reduceți tensiunea arterială crescută și să scădeți hipertensiunea arterialăDacă aveți hipertensiune arterială din motive neidentificate, se numește esențiale sau cheie hipertensiune arterială. Suplimentare de hipertensiune arterială se întâmplă dacă hipertensiunea arterială este cauzată de o condiție medicală, cum ar fi stare de rinichi.

O dieta sanatoasa. Medicul dumneavoastră s-ar putea îndemna să-ți schimbi consumul de practici pentru a ajuta scăderea tensiunii arteriale. American Heart Organization (AHA) recomandă dieta DASH, care reprezintă “nutriționale tehnici pentru a opri hipertensiune arterială.”

Ar trebui, în plus, reduce nivelurile ridicate de cofeina si consumul de alcool. De ce am nevoie pentru a mânca mai puțin sare? Sare provoaca corpul tau pentru a menține lichide. Acest lucru sporește cantitatea de sânge și, de asemenea, stresul în vasele de sânge. Se crede că reducerea aportului de sodiu poate reduce tensiunea arterială de 2-8 mm Hg în special persoane fizice.

O mulțime de sănătos și echilibrat persoanele fizice trebuie să își limiteze consumul de sare la 2.300 de miligrame (mg) sau mai puțin pe zi. Dacă aveți hipertensiune arterială, diabet zaharat sau boală cronică de rinichi, trebuie să consume nu mai mult de 1500 mg de sodiu în fiecare zi. Ai nevoie, în plus, limita aportul de sare la 1500 mg pe zi, dacă ești Afro-American sau peste o jumătate de secol vechi.

Uită-te în aceste low-sodiu alimente pentru a obține merge. De ce ar trebui să consume mai mult potasiu? Potasiul este un mineral esential pentru o sanatate buna. De asemenea, ajută la reducerea efectelor de sodiu în corpul dumneavoastră. Consumul suficient de potasiu poate ajuta să gestionați tensiunii arteriale.

Media adult ar trebui să consume cu privire la 4.700 de mg de potasiu pe zi. Alimentele care sunt bogate in potasiu constau în: Întrebați medicul dumneavoastră cu privire la cât de mult potasiu de care aveți nevoie. Este esențial să se obțină suficiente de potasiu în dieta dumneavoastră. Totuși, consumul excesiv de acesta în plus ar putea fi dăunătoare, în special dacă aveți probleme medicale specifice, cum ar fi persistentă boală de rinichi.

Normale de exercitii. Pe partea de sus a manca o bine echilibrat plan de dieta, este important pentru a obține exercițiu de rutină. Într-un curent de cercetare, cercetatorii au raportat că scăzută-moderată exercitii pot ajuta la reducerea tensiunii arteriale.

Prevenirea Hipertensiunii Arteriale

Prevenirea Hipertensiunii ArterialeCât de mult antrenament ai nevoie? O mulțime de sănătos și echilibrat adulți trebuie să acceseze foarte puțin 150 de minute de intensitate moderată de antrenament în fiecare săptămână. Dacă aveți hipertensiune arterială, încercarea de a accesa foarte puțin de 40 de minute de modeste – să viguroase intensitate antrenament de trei până la patru zile pe săptămână. Slim jos.

Obtinerea greutate ridică amenințarea de hipertensiune arterială. Pentru persoanele obeze, slăbire în jos a fost dovedit a reduce tensiunea arterială ridicată de până la 10 mm Hg. Oamenii sunt considerați obezi dacă indicele de masă corporală (IMC) este mai mare decât 25.

Chiar pierderea in greutate treptat pot beneficia tensiunea de grade, reducerea sau prevenirea hipertensiunii arteriale. AHA afirmă că un 5-10 kg pierdere poate oferi beneficii de sănătate. Consulte cu medicul dumneavoastră despre cele mai sanatoase mijloc de a reduce greutatea pentru tine. Reduce consumul de alcool. Consumul de alcool are un drept relație cu hipertensiune arterială. Încurajând consumul moderat de alcool este foarte important. În timp ce un pahar de merlot poate oferi unele de sănătate și wellness avantaje, moderare nu este pur și simplu pentru lichior greu. Normal și, de asemenea, grele, consumul de alcool poate crește tensiunea arterială în mod substanțial.

AHA recomandă limitarea consumului de alcool la 2 băuturi pe zi pentru bărbați și, de asemenea, una pe zi pentru femei. O băutură ridică la. Nu mai fuma. Fumatul poate contribui și chiar provoca un număr mare de boli cardiovasculare. Fiecare tigara pe care ai fumat crește temporar tensiunea arterială. În timp ce studiul nu a fost confirmat încă, că fumatul are un impact de lungă durată asupra tensiunii arteriale, există o legătură directă între fumat și imediată a tensiunii arteriale.

De asemenea, este de presupus că fumatul ar putea avea un efect distructiv asupra centrală a tensiunii arteriale, care poate provoca daune de organe. Fumatul, de asemenea, aduce inflamație, care joacă un rol important în deteriorarea pe termen lung a vaselor de sânge. Daca intentionezi sa te lasi de fumat, adresați-vă medicului dumneavoastră pentru postul sugestii cu privire la nicotina pura periodontals sau patch-uri, și despre sistemul de sprijin care se concentrează pe renuntarea la fumat.

Ghid pentru tensiune arterială crescută

Ghid pentru tensiune arterială crescutăObține suficient de vitamina C și D. Vitamina C. Potrivit oamenilor de știință de la Universitatea Johns Hopkins Instituție de Medicamente, doze mari de vitamina C-aproximativ 500 mg pe zi s-ar putea crea mici reduceri ale tensiunii arteriale. Vitamina C ar putea acționa ca un diuretic, a scăpa de excesul de lichid din organism. Acest lucru poate ajuta la scăderea presiunii în capilare.

Vitamina D. Vitamina D este, de asemenea, important pentru sănătatea ta generală. Potrivit unui testimonial post din 2013, deficit de vitamina D poate crește riscul de hipertensiune arterială. E posibil că a lua suplimente de vitamina D poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale prin conectarea cu o selecție de sisteme din organism. De asemenea, puteți localiza vitamina D în aceste alimente.

Reduce anxietatea. Minimizarea impactului global de stres poate influența în mod direct hipertensiune arterială. Niveluri ridicate de stres și anxietate susținută pe perioade lungi de timp poate avea efecte nefavorabile asupra tensiunii arteriale precum și wellness de ansamblu.

Acupunctura a fost folosit de secole în medicina tradițională Chineză pentru a trata numeroase probleme. Este, de asemenea, utilizat pentru ameliorarea anxietății și, de asemenea, de publicitate relaxare. Studiu de cercetare recomandă a ar putea ajuta îmbunătăți anumite condiții, inclusiv hipertensiune arterială. Un studiu publicat în 2013Trusted Resurse sugereaza ca acupunctura poate ajuta redus tensiunea arterială atunci când este utilizat în combinație cu medicamente antihipertensive.

Meditația este, de asemenea, crede că pentru a ajuta probleme de anxietate sau de stres și anxietate, chiar dacă poți medita doar de câteva ori pe zi. Exerciții de respirație profundă, fie încorporată cu meditația sau utilizate în pace, poate lucra, de asemenea, ca acestea scad inima de preț precum și forța scăderea tensiunii arteriale.

Dacă nu ești în stare să taie stresul si anxietatea din viata ta, căutând sfaturi de la un terapeut poate fi valoros. Ele pot oferi anxietate tehnici de management care poate opri stresul de a afecta sănătatea dumneavoastră.