Ce înseamnă glicemie?

0
655

Ai mai părea indiferent de cât de mult de apă sau suc pe care le consuma, pur și simplu nu este suficient? Se pare ca tu să petreacă mai mult timp de a merge la baie sau nu? Sunt frecvent obosit? Dacă ai răspuns da la oricare dintre aceste probleme, s-ar putea fi ridicat de zahăr din sânge. Ridicat nivelul de zahăr din sânge, sau hiperglicemie, afectează în primul rând persoanele care au diabet zaharat. Aceasta se întâmplă atunci când corpul tău nu generează suficientă insulină. De asemenea, aceasta poate avea loc atunci când organismul este incapabil de a lua în mod corespunzător insulina sau dezvoltă o rezistență la insulină total.

Hiperglicemia poate, de asemenea, impactul persoane care nu au probleme cu diabet zaharat. Nivelul de zahăr din sânge niveluri poate crește atunci când ești bolnav sau stresat. Aceasta are loc atunci când agenți hormonali care corpul tau creeaza pentru a combate boala ridica de zahăr din sânge.

Semnul și simptomele diabetului

Dacă nivelul de zahăr din sânge sunt în mod constant ridicat și a plecat neglijat, aceasta poate duce la complicatii semnificative. Aceste dificultăți pot implica probleme cu viziunea ta, nervi, și sistemul cardiovascular. În mod normal, nu va avea nici un fel de simptome până când nivelul de zahăr din sânge sunt mult mai ridicate. Aceste semne pot stabili treptat, astfel încât să nu își dau seama că ceva este greșit la început.

Primele simptome pot include: creșterea sistemului urinar regularitate, îmbunătățită sete, ascunse vederii, dureri de cap, oboseala. Planul de dieta poate declanșa pentru a fi ridicat de zahăr din sânge de grade, în special dacă aveți diabetici probleme. Carbohidrati grele, cum ar fi pâine, orez, și, de asemenea, paste poate ridica de glucoză din sânge. Corpul tau se rupe aceste alimente în molecule de zahăr în timpul de digestie. Printre aceste molecule este de zahăr, o sursă de energie pentru corpul tau.

După ce consumă, glucoza este absorbit în fluxul sanguin. Zahărul nu poate fi absorbit fără ajutorul de insulina. Dacă corpul tău este incapabil să genereze suficientă insulină sau este rezistent la efectele sale, glucoza poate construi în fluxul de sânge, precum și de declanșare hiperglicemie.

Hiperglicemia poate fi, de asemenea, cauzate de o schimbare în agent hormonal niveluri. În general, acest lucru se întâmplă atunci când ești sub o mulțime de stres sau atunci când ești într-adevăr bolnav. Hiperglicemia poate afecta persoanele, indiferent dacă acestea au diabet. Ai putea merge la risc de hiperglicemie dacă: duce-o mai puțin activi sau non-stil de viață activ au o boala cronica sau extreme boală sunt sub stres emoțional
utilizați anumite medicamente, cum ar fi steroizi au avut recent un tratament chirurgical. Dacă aveți diabet zaharat, nivelul de zahăr din sânge ar putea spike dacă.

Hiperglicemie detectată în diabet.

Nu-ți urmezi probleme cu diabet zaharat plan de alimentatie nu utiliza insulina în mod corespunzător
nu luați medicamente în mod corespunzător. Descoperi mai multe: Hiperglicemie și diabet de tip 2 zaharat ”

Exact cum este hiperglicemia detectat? Dacă aveți diabet zaharat, precum și a vedea o ajustare abruptă în nivelul de zahăr din sânge niveluri în casa ta de urmărire, ar trebui să-semnal medicul de simptome. Creșterea glucozei din sânge s-ar putea să-ți influențeze plan de terapie. În ciuda dacă aveți diabetici probleme, dacă începe să se confruntă cu orice fel de semne și simptome de hiperglicemie, trebuie să vorbesc cu medicul dumneavoastră. Înainte de mosting probabil la numirea dumneavoastră, trebuie să vă notați ce semne și simptome cu care vă confruntați. De asemenea, trebuie să se gândească la aceste întrebări.

Are planul de dieta transformat? Ai baut suficienta apa?
Ești sub o mare tensiune? Ai fost doar într-o instituție medicală pentru tratamentul chirurgical? Ai fost implicat într-un incident? Cât mai curând la medicul dumneavoastră programare, medicul dumneavoastră vă va merge cu siguranță, fiecare dintre preocupările dumneavoastră. Se va executa un scurt examen fizic precum și să revizuiască trecutul familiei tale. Medicul dumneavoastră vă va revizui, de asemenea, țintă de glucoză din sânge grad.

Dacă ești 59 de ani sau mai tineri, o secure de zahăr din sânge variază în mod normal între 80 și 120 de miligrame pe decilitru (mg/dL). Acest lucru este, de asemenea, a prezis o serie de oameni care nu au nici o bază probleme medicale. Oamenii care sunt în vârsta de 60 de ani sau mai în vârstă și, de asemenea, cei care au diverse alte probleme medicale sau probleme ar putea avea valori cuprinse între 100 precum și 140 mg/dL.

Poate fi tratată hiperglicemia?

Medicul dumneavoastră poate efectua un test A1C pentru a determina ce medii nivelul de zahăr din sânge nivel a fost de fapt în ultimele luni. Acest lucru se face prin măsurarea cantității de glucoză din sânge fixată la transport de oxigen hemoglobina în celule roșii. În funcție de rezultate, medicul dumneavoastră vă poate recomanda de rutina reședință, nivelul de zahăr din sânge de supraveghere. Acest lucru este terminat cu un zahăr din sânge metru.

Poate hiperglicemie fi tratate? Medicul dumneavoastră vă poate recomanda un impact redus program de exercitii ca initial linie de apărare. Dacă sunteți deja aderarea la un sănătate și de fitness plan, se poate recomanda care să stimuleze total gradul de activitate.

Medicul dumneavoastră ar putea sugera, de asemenea, că eliminarea de glucoză bogate alimente din dieta ta. Este important să se țină un regim alimentar bine echilibrat regim și, de asemenea, stick la o alimentație sănătoasă și echilibrată secțiuni. Dacă nu sunteți sigur de unde să încep, medicul dumneavoastră poate referi la un dietetician sau expert nutritive care pot ajuta să dezvolte o strategie de regim alimentar. Dacă aceste ajustări nu ajuta mai mare nivelul de zahăr din sânge, medicul dumneavoastră ar putea prescrie medicamente. Dacă aveți diabet zaharat, medicul dumneavoastră ar putea sugera medicamente dentare sau schimba cantitatea sau un fel de insulină pe care îl am în prezent s-a prescris.

Ce poți face acum. Medicul dumneavoastră vă va oferi cu siguranță cu etape clare pentru a urmări care vizează reducerea glucozei din sânge grade. Este esențial ca te ia lor trimiteri la inimă și, de asemenea, face orice stil de viață necesare modificări pentru a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră și wellness. Dacă este lăsat fără tratament, hiperglicemia poate duce la semnificative, precum și uneori mortale, complicații.

Medicul dumneavoastră vă poate recomanda să cumpere o de zahăr din sânge metru pentru a utiliza în casa ta. Acesta este un simplu și de încredere metodă de a verifica nivelul de zahăr din sânge precum și de a acționa rapid, dacă dumneavoastră de grade au crescut la o periculoase grad. Știind că dumneavoastră de grade poate încuraja să se ocupe de problema ta, precum și a trăi o viață sănătoasă și un stil de viață echilibrat.

De a fi conștienți de numere, menținerea hidratata, iar restul se potrivesc, puteți mult mai convenabil de a gestiona nivelul de zahăr din sânge. De glucoza din sange, de asemenea, cunoscut sub numele de glucoza din sange, provine din alimentele pe care le consuma. Organismul produce glucoza din sange prin digestia ceva de mâncare într-un zahăr care se varsă în fluxul sanguin.