Poți avea grijă inima pentru a evita bolile de inimă

0
726

Atacul de cord a fost o problemă comună în prezent. Cele mai multe decese sunt cauzate de atacuri de cord din întreaga lume. Adesea auzim că oamenii se pot recupera după ce au avut un atac de cord, dar unii oameni cred că un atac de cord vine și din tăcere. Ceea ce se numește atac de cord tăcut. Acest tip de atac de cord duce la pierderea celor mai multe vieți. Deci, să știm ce cauzează un atac de cord tăcut unui pacient cu inimă? Care pot fi simptomele unui atac de cord?

Motivul principal

După cum sugerează și numele, atacul de cord tăcut provine dintr-o acalmie. Dar este, de asemenea, ca un atac de cord comun în care fluxul de sânge către partea inimii se oprește permanent. Asta ar putea pune inima în pericol. Oamenii de multe ori nici măcar nu știu că au avut un atac de cord.

Următoarele măsuri pot fi luate pentru a evita atacurile de cord silențioase, cum ar fi :

 • Mergeți la un control corporal dacă simțiți greutate în piept sau gât. Într-o astfel de situație, uneori pot exista blocaje în inimă. Nu vă supărați atunci când există blocaj, ci tratați-l corect.
 • Dacă sunteți supraponderal sau aveți diabet, hipertensiune arterială, colesterol ridicat, continuați să faceți controale fizice din când în când sau faceți controale de rutină efectuate de medic.
 • Dacă fumezi, lasă să fumezi. Acest lucru poate crește nu numai riscul de atac de cord tăcut, ci și riscul altor boli, cum ar fi cancerul. Fumatul femeilor sau bărbaților are un impact negativ asupra fertilității lor, iar oamenii devin victime ale fertilității.
 • Nu consumați alcool. Consumul excesiv de alcool poate crește riscul de infarct miocardic tăcut. Alcoolul excesiv poate provoca o mulțime de disconfort fizic.
 • Exercitați cel puțin 20 de minute pe zi. Dacă faceți acest lucru, vă veți menține sănătoși.
 • Exercitarea îmbunătățește circulația sângelui în organism, reducând riscul bolilor.
  Încercați să stați departe de stres. În stilul de viață în schimbare, puteți fi victima stresului, dar evitați – l pe cât posibil, deoarece stresul poate crește riscul multor boli.
 • Rămâi activ fizic. Nu stați pe odihna patului până când medicul nu recomandă odihna patului și petreceți timp în muncă ușoară în acest timp.
  Nu consumați alimente făcute din condimente excesive de ulei, precum și nu consumați alimente congelate și junk.

O poți controla?

Medicii pot înțelege riscul de atac de cord la pacienții lor. Cum ar fi hipertensiunea arterială, colesterolul și diabetul. Femeile cu antecedente medicale de preeclampsie sunt, de asemenea, expuse riscului de atacuri de cord.

Este foarte important ca pacienții care au deja o boală de inimă sau au suferit un atac de cord să întâlnească în mod regulat un cardiolog pentru a avea grijă de inima lor. Pacienții care au suferit un atac de cord prezintă, de asemenea, un risc mai mare de al doilea atac, cardiologul poate controla riscul unui atac de cord, având în vedere simptomele pacientului.

Ce întrebări poate medicul prezent să aibă un atac de cord? Atacul de cord prezent ar trebui să pună următoarele întrebări expertului dvs. în sănătate, cum ar fi:

 • Aceste atacuri de cord silențioase pot fi simptome dacă simțiți disconfort?
 • În ce etapă este boala?
 • Va trebui să mănânc un medicament pe viață?
 • Ce ar trebui să-mi schimb stilul de viață?

În plus față de aceste întrebări, este mai bine să înțelegeți de la experți dacă doriți să știți răspunsul la orice fel de atac de cord tăcut. Sperăm că aceste articole vă vor fi de ajutor. Spune-ne părerea ta. Sugestiile dvs. vor primi, de asemenea, salut sănătate. Păstrați-vă atenția și fiți sănătoși.

Hello health group nu oferă sfaturi medicale, diagnostic sau tratament

După un atac de cord sau angină, se spune de obicei pacientului că trebuie să vă luați angiografia. După ce ați făcut angiografie și ați găsit câteva blocuri în ea, se spune că acum Puteți obține angioplastie sau dacă blocurile au fost prea rele sau nu merită angioplastie, este recomandabil să vă faceți operația de bypass. Poți să faci și asta.

Chiar și așa nu există nici un șurub în poveste. Toate iluziile apar în viața ulterioară a angioplastiei și a chirurgiei by-pass. De ceva timp după un atac de cord, o angioplastie sau o intervenție chirurgicală de by-pass, omul este puțin speriat, apoi uită treptat toate necazurile.

El simte că a fost o furtună imediată care a trecut. Și această furtună va veni probabil și acum, deoarece a adus o furtună puternică de angioplastie sau bipasarism. Dar el uită că atunci când inima reală dată de Dumnezeu a devenit prea bolnavă, el are acum o inimă muribundă, ondulată și își conduce acum viața remarcabilă.